Figueres és, un any més, l’aparador del vehicle d’ocasió amb la 13a FiraVO

0
1330

La Fira VO d’aquesta edició serà els dies 4, 5 i 6 d’octubre, al recinte Firal de Figueres


Les vendes de vehicles d’ocasió o seminous van a l’alça i, un any més, Figueres es convertirà en l’aparador automobilístic de referència de la província de Girona, tal com apunten des de l’Ajuntament, amb la 13a edició de la FiraVO. Es farà al Recinte Firal de la ciutat els dies 4, 5 i 6 d’octubre i comptarà amb un espai expositiu de 6.000 m2. L’Ajuntament de Figueres detalla que la fira té un pressupost de 10.000 euros.

EXPOSITORS DE FIGUERES. Enguany hi haurà un total de 15 expositors, hi participen gairebé tots els concessionaris de la ciutat. Cada un dels expositors posarà a la venda entre 15 i 25 vehicles i des del consistori destaquen que el públic visitant hi trobarà ofertes exclusives, només durant la fira. A banda dels expositors hi haurà servei de wifi gratuït i hi haurà servei de bar per als expositors i també per als visitants. També cal destacar que l’aparcament serà gratuït i al mateix costat del Recinte.

LA INAUGURACIÓ. Es farà el primer dia de fira, el 4 d’octubre, a les 10 h. I comptarà amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, i de la regidora de Fires i Mercats, Ester Marco, qui ha detallat a HORA NOVA que «la FiraVO d’aquest any seguirà la mateixa tendència d’altres anys». Marco afegeix que aquesta és una fira que està ja consolidada i es «troba en un gran moment comercialment parlant». Paral·lelament, en el programa de la fira, l’alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, detalla que «la professionalitat dels organitzadors _amb el seu treball, dedicació i suport municipal_ han aconseguit que aquesta mostra sigui un punt de trobada referent a les comarques gironines».

FIRA VO 2017. Segons les dades facilitades per l’Ajuntament de Figueres, la xifra de visitants de la darrera edició de la FiraVO va ser de 10.000 persones. Pel que fa als cotxes, es van vendre un total de 222 vehicles. El preu mitjà va ser de 14.000 euros per vehicle i la facturació total va ser de 3.108.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li