Figueres es prepara per les més de 130 activitats de tardor als Centres Cívics

0
1729

La matrícula ‘online’ de programació general de l’últim trimestre del 2018 es podrà fer del 19 al 26 de setembre


 

Figueres ja té a punt el programa d’activitats als Centres Cívics Municipals per a l’últim trimestre d’aquest any. Tot i que és època encara de vacances per alguns, ja hi ha molts ciutadans pendents d’aquesta programació de tardor. Respecte del període anterior, creixen amb més de 40 les propostes i arriben a la xifra de les 130. Són activitats multidisciplinaris, entre cursos, tallers, espectacles, sortides i exposicions.

Les activitats tindran lloc als tres espais municipals que fan la funció de Centres Cívics: el Joaquim Xirau, el Creu de la Mà i el Teatre del Bon Pastor. La matrícula online general es podrà realitzar del 19 de setembre al 26 de setembre, a partir de les 9 del matí, i també es podrà fer de manera presencial a cada Centre Cívic, el 19 i el 20 de setembre. El programa es pot consultar a l’enllaç: http://ca.figueres.cat/upload/element/centrescivicsdef-revista.pdf.

CONFERÈNCIES. Entre les activitats destaca la conferència gratuïta «Què és la reforma horària i quins beneficis tindrà?», a càrrec del treballòleg Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horària, que tindrà lloc el 5 d’octubre al Centre Cívic Joaquim Xirau.

També s’ha programat la conferència «Claus de la salut emocional», a càrrec del periodista i escriptor Gaspar Hernández, presentador de «L’ofici de viure» a Catalunya Ràdio i a TV3, que es farà el 9 de novembre al Centre Cívic Creu de la Mà.

CASTELLS I FUTBOL Altres activitats destacades són la visita guiada a la ciutat medieval de Carcassonne el 25 d’octubre; la conferència «Futbol, història i equipaments» entre Carles Mir, l’única persona al món que té totes les samarretes del FC Barcelona, i els germans youtubers Xavi i Oscar Falgueras (Football room), que tindrà lloc el 19 d’octubre al Centre Cívic Bon Pastor, en un acte en el marc del Centenari de la UE Figueres en què s’exposaran samarretes històriques i actuals del Juncària, Marca de l’Ham i Unió.

‘GAMERS’. Es comptarà, també, amb el nou Racó gamer del Cercle Interactiu Bon Pastor, on tots els divendres a la tarda es faran tornejos, jocs i activitats digitals diverses, o la visita guiada gratuïta a l’exposició «Els Dalí de Figueres. La família, l’Empordà i l’art» al Museu de l’Empordà, que tindrà lloc el 21 d’octubre.

Pel que fa a les activitats que es programen anualment, es proposen cursos, tallers i monogràfics dedicats a diferents àmbits, com ara la dansa, gimnàstica, arts plàstiques i visuals, idiomes, habilitats i recursos, gastronomia, activitats específiques per a infants, joves o majors de 50 anys, exposicions, així com programes socials i de suport a entitats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li