Figueres és declarada Ciutat Amiga dels Animals

0
601

El distintiu reconeix els esforços per millorar la protecció animal i de convivència responsable als municipis


Figueres ha rebut la distinció de Ciutat Amiga dels Animals, que atorga el ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. És un reconeixement als ajuntaments que realitzen un esforç per millorar les pràctiques en matèria de protecció animal i de convivència responsable als municipis.

Figueres obté la distinció de Ciutat Amiga dels Animals, però en la resta de categories hi ha l’Ajuntament de Logroño, que ha obtingut el Premi al Millor Programa d’Integració, Convivència i Tinença Responsable, i els ajuntaments de Còrdova i Albarracín, que han obtingut el Premi al Millor Programa Municipal de Gestió Ètica de Colònies Felines.

El guardó suposa una promoció nacional i internacional dels municipis amb esdeveniments relacionats amb la protecció i el benestar animal. A Figueres s’han fet ac­cions com la protecció i la cura de les colònies felines, la crea­ci­ó de la Casa dels Animals, la crea­ció de la taula de benestar animal, la campanya d’adopcions i la campanya Figueres ciutat amiga dels animals. Destaquen els parcs canins, les fonts dobles amb abeuradors per a gossos o el pinso anticonceptiu per a coloms. La regidora de Medi Ambient, Sònia Trilla, ha impulsat les accions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li