Figueres desallotja i tapia un mas abandonat i en mal estat

0
981

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, va afirmar que «des de l’Ajuntament vam rebre les queixes dels veïns i davant la situació de la finca, s’ha actuat ràpidament per tal de posar fi a l’ocupació de l’immoble i impedir-hi futures ocupacions il·legals»


L’Ajuntament de Figueres ha tapiat les obertures d’accés a un mas abandonat situat al carrer Port de la Selva en vista de les reiterades queixes dels veïns pel mal estat de l’immoble, la falta de serveis bàsics i la presència d’ocupants que hi passaven la nit i hi feien foc.

Per mitjà d’una actuació conjunta de la Guàrdia Urbana i la regidoria de Serveis Urbans, es van identificar i desallotjar cinc ocupants, als quals se’ls ha ofert allotjament malgrat que el van rebutjar. Paral·lelament, operaris de la brigada van tapiar tots els accessos a l’immoble de la planta baixa per impedir-hi de nou l’accés. El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, va afirmar que «des de l’Ajuntament vam rebre les queixes dels veïns i davant la situació de la finca, s’ha actuat ràpidament per tal de posar fi a l’ocupació de l’immoble i impedir-hi futures ocupacions il·legals».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li