Figueres crea el Dalírium, un festival per promoure el comerç durant el novembre

0
678

A la recerca de fórmules perquè l’eix comercial de la ciutat de Figueres en tregui el màxim partit possible. La darrera novetat és el Festival Dalírium que se celebrarà durant el mes de novembre i que tindrà com a objectiu incrementar l’afluència de compradors, precisament, en un mes que sol ser especialment dur per als comerciants.
El Festival Dalírium tindrà lloc entre el 6 i el 23 de novembre i durant aquests dies es faran múltiples activitats i promocions. Tot sota el paraigua de Comerç Figueres Associació, l’entitat que aplega bona part dels establiments comercials de la ciutat i que actualment compta amb prop de 400 socis.
El gerent de Comerç Figueres Associació, Carles Tubert, explica que s’estan perfilant encara els continguts d’aquest festival però assegura que “l’acció es presentarà oficialment ben aviat”. Tubert destaca que seran els comerciants els beneficiats i afegeix que “es tracta de posar una mica de color en un mes que sol ser negre per als establiments”. I és que acabada la temporada d’estiu i amb la campanya de Nadal a les portes, el novembre és força dur a nivell de caixa.
El Dalírium vol ser una promoció de la ciutat però a la mida dels comerciants, de manera que ells en siguin els beneficiats. És per això que Comerç Figueres vol portar directament les regnes d’aquest esdeveniment i busca ara “complicitats amb altres entitats per tirar-ho endavant”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li