Figueres construirà tres pistes de pàdel entre l’hospital i l’estadi Albert Gurt

1
1656

Seran les primeres pistes de titularitat municipal i l’Ajuntament convocarà un concurs per adjudicar-ne la gestió


L’Ajuntament de Figueres construirà les primeres pistes de pàdel de titularitat municipal a la zona esportiva de la ciutat. Més concretament, s’habilitaran un total de tres pistes a la coberta de l’aparcament concessionat que hi ha al costat de l’hospital; és a dir, a l’espai que queda lliure entre el mateix hospital, les pistes del Club Tennis Alt Empordà Figueres, l’estadi Albert Gurt i la piscina coberta.

El ple ordinari d’aquest mes de novembre –que s’estava celebrant a l’hora de tancar aquesta edició– va aprovar una modificació de les consignacions pressupostàries per poder executar les obres. Tal com explica el regidor d’Esports, Serveis Urbans, Espai Públic i Manteniment, César Barrenechea, es tracta d’una partida de 60.000 euros ja consignats que inicialment s’havien d’invertir a construir uns vestidors a sota de la carretera que porta cap a les pistes d’atletisme. El nou govern, però, considera que aquest projecte era «una mica estrany» i que, a més, amb 60.000 euros «no n’hi ha ni per començar, per fer uns vestidors». I per això s’ha fet la modificació de crèdits.

Barrenechea explica que encara no se sap com s’administraran les pistes, ni quant caldrà pagar. Ja avança, però, que no es deixaran obertes, sinó que el consistori convocarà un concurs i, qui el guanyi, assumirà la gestió del nou equipament. «Deixar-les lliures no es podrà, perquè en una ciutat així no és viable», argumenta el regidor d’Esports, que posa com a exemple l’estat de la pista de bàsquet que es va habilitar a la Marca de l’Ham, on ja no queda ni tan sols la tanca. «El que costa uns diners, que a més són de tots, s’ha de gestionar bé», sentencia Berrenechea.

1
Leave a Reply

avatar
1
0
0
 
1
Llluis Prat
   
El més nou Més antic Més votat
Notificar-li
Llluis Prat
Convidat

I PERQUE EN AQUEST ESPAI NO I FAN PLAÇAS D’APARCAMENT ROTATIVAS A L’AIRE LLIURE GRATUITES.

EN AQUESTA ZONA FALTAN LLOCS PER APARCAR ELS VEHICLES, SOBRE TOT PER LAS PERSONAS QUE TENEN

D’ANAR ALS SERVEIS DE VISITAS HOSPITALARIAS.