Figueres compta amb 236 locals comercials buits

0
670

El comerç al detall de Figueres compta amb fins a 711 activitats comercials censades en planta baixa, que suposen el 29,8% del total, amb importància també del comerç de barri


Figueres ja té el resultat de l’estudi encarregat a l’empresa Focalizza sobre els locals comercials a la ciutat. Una diagnosi que ha estat subvencionada pel departament d’Empresa i Treball per detectar aquells aspectes clau a tenir en compte per a millorar el dinamisme de l’activitat comercial urbana. Entre les dades més rellevants destaca que a la ciutat hi ha 236 locals al mercat que estan buits (en lloguer, venda o traspàs).

El comerç al detall de Figueres compta amb fins a 711 activitats comercials censades en planta baixa, que suposen el 29,8% del total, amb importància també del comerç de barri. En termes més globals, a la ciutat hi ha un total de 1.767 activitats censades. D’aquestes activitats censades, 1.007 són locals d’activitats de serveis (el 56,99% dels locals). Destacar que per sobre del 50% es considera que els serveis tenen un gran pes.

Una altra dada importat és que les llicències sol·licitades des de l’1 de gener fins al 31 de maig de 2021 a la ciutat han estat 114.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li