Figueres celebra avui un ple i dijous un altre sobre les ordenances fiscals

0
1389

Compromís d’Esquerres per Figueres, Ciutadans, PSC, PP i els regidors no adscrits d’Unió han forçat al govern a celebrar una sessió sobre les ordenances fiscals del 2018


 

Avui dimarts tindrà lloc el ple ordinari de Figueres, una sessió que s’havia de fer dijous passat però que l’alcaldessa, Marta Felip, va ajornar a causa de les novetats en la situació política. El ple de dijous havia de començar a les sis de la tarda però prèviament abans de la junta de portaveus, Felip va anunciar la suspensió de la sessió. Feia poc s’havia conegut la notícia de l’empresonament dictat contra el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, i els consellers Mundó, Romeva, Turull, Rull, Forn i Vila i les conselleres Bassa i Borràs.

L’OPOSICIÓ. En el moment de tancar aquesta edició es coneixia també la convocatòria d’un ple extraordinari per aquesta mateixa setmana, concretament per dijous. Compromís d’Esquerres per Figueres, Ciutadans, PSC, PP i els regidors no adscrits d’Unió han forçat al govern a celebrar una sessió sobre les ordenances fiscals del 2018. Els regidors de l’oposició, que van presentar la instància ahir al migdia, volen que el govern de Marta Felip negociï els impostos i taxes per l’any vinent. Fa unes setmanes el govern figuerenc va anunciar que els impostos i taxes es congelaran de cara al 2018. La proposta es va presentar directament perquè es considera una pròrroga de les ordenances d’aquest any.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li