Figueres busca fórmules per construir una piscina coberta al costat del pavelló nou

0
777

 L’Ajuntament de Figueres ha reactivat la voluntat de construir una segona piscina climatitzada a la ciutat. De fet, el govern municipal ja està analitzant models per impulsar el projecte en els propers mesos. La idea és tirar-lo endavant paral·lelament a la construcció del tercer pavelló, ja que la piscina s’ubicaria just al costat del poliesportiu. L’alcaldessa, Marta Felip, va explicar la setmana passada que urbanísticament és possible, i que ja estan mirant com fer-ho.
La fórmula que més atrau el consistori figuerenc és la de la piscina concessionada, similar a les que ja funcionen en municipis com l’Escala o Salt. I és que les quotes que han de pagar els usuaris (ja siguin particulars o clubs esportius) donen una rendibilitat econòmica a l’equipament, de manera que l’empresa constructora podria cobrir les despeses explotant les instal·lacions durant uns anys.
En qualsevol cas, Felip assegura que la segona piscina coberta és “absolutament necessària”, perquè la que hi ha actualment al costat de l’hospital està molt plena i ja hi ha tensions entre els usuaris. Això és així perquè els clubs de waterpolo i de natació s’estan reforçant molt, i a la piscina també hi ve molta gent d’arreu de la comarca.

el tercer pavelló, en marxa. Mentrestant, l’equip de govern té previst convocar entre aquesta setmana i la setmana que ve un ple extraordinari per adjudicar la redacció del projecte tècnic del nou pavelló. El document es finançarà amb els 300.000 euros inclosos en el pressupost d’enguany (inicialment s’hi havia reservat una partida d’un milió d’euros, però al ple del setembre es va fer una modificació de crèdits i es va decidir que la resta de la partida s’inclourà en els plans d’inversions del 2017 i el 2018).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li