Figueres amb optimisme

0
1554

Soc mestra i, des de fa uns anys, tracto amb nens i nenes que creixen i es formen dia rere dia. A les escoles no només s’hi ensenya, sinó que s’educa en valors, alguns de tan importants com l’esperit crític, les ganes de treballar i l’esperit de superació. Per mi són tres valors cabdals que tot ciutadà, sigui petit o gran, ha de tenir. I, per tant, són tres adjectius que valoro en les persones del meu entorn.

Fa uns mesos, l’alcalde, Masquef, em va proposar formar part de la candidatura de Junts per Figueres, un projecte encapçalat per una persona entusiasta, que encomana les seves ganes de treballar per a la ciutat a tothom qui l’escolta i una persona que, amb els seus errors i els seus encerts, treballa des del cor. En definitiva, una persona entregada i compromesa amb la ciutat, que posa d’exemple els valors que tot ciutadà ha de tenir.

Treballar per a la teva ciutat és una de les oportunitats més boniques que se’t pot presentar i, per tant, l’encaro amb molta il·lusió i amb ganes de recuperar aquest #OrgullFiguerenc que tan oblidat tenim.

Junts per Figueres presenta un programa realista però alhora proper a les necessitats de les persones: volem una ciutat segura, neta i on no hi hagi lloc per als incívics. Volem una ciutat on hi hagi cabuda per a les activitats culturals, l’Acústica, el Festival del Còmic, la Fira del Vi i totes aquelles activitats que ens permetin fer créixer Figueres. Volem una ciutat per estudiar-hi, per passejar-hi el dissabte a la tarda però també per treballar-hi, per dormir-hi i, sobretot, per viure-hi. Ens volem il·lusionar amb els projectes d’avui però també volem pensar en el futur i escriure quin pot ser el full de ruta per a la Figueres del 2030.

Les persones que aquest projecte ens uneix som persones optimistes i amb ganes de treballar. Som persones que estimem Figueres i que alhora la representem, persones de diferents edats, de diferents inquietuds però amb un objectiu en comú. En definitiva, tenim a les mans un projecte esperançador i ple d’il·lusió i, sobretot, un equip amb ganes de tirar-lo endavant per, així, posar Figueres al lloc on es mereix.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li