
A l’activitat, pionera a la demarcació, hi han participat una vintena de cellers de la DO Empordà , aixà com diversos productors de la comarca
El passat dilluns 8 d’abril la Casa Empordà de Figueres es va convertir en l’escenari de la primera edició del showroom de producte agroalimentari Empordà , una activitat en la qual van participar una vintena de cellers de la DO Empordà , aixà com diversos productors de la comarca. Tots ells van tenir l’oportunitat de presentar els seus productes artesanals en el marc d’una jornada dedicada exclusivament a professionals de la restauració de la contrada. En aquest sentit, es van exposar des de vins locals fins a oli de la DOP Empordà , productes amb la marca de garantia Empordà i altres productes amb el segell Girona Excel·lent.
En total, a l’esdeveniment hi van assistir una cinquantena de professionals de la restauració, entre representants de restaurants de Figueres i de la resta de la comarca i professionals del món de la indústria agroalimentà ria.
La iniciativa, pionera en el territori, va estar organitzada des de l’Àrea de Promoció Econòmica i formava part del pla de treball del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local «Dinamització del Sector Agroalimentari 2018-2019».
Leave a Reply