Figueres acollirà un diàleg pioner sobre el futur de la UE

0
1353

L’objectiu de la Comissió Europea és copsar les inquietuds de la ciutadania i identificar si hi ha diferències a banda i banda de la frontera


 

Amb les eleccions al Parlament Europeu a l’horitzó, la Comissió Europea (CE) ha llançat un projecte pilot perquè els ciutadans puguin rebre informació i debatre sobre quina Unió Europea (UE) volen. El Centre Europe Direct Girona, amb seu a la UdG, i el Centre Europe Direct Pyrénées, amb seu a Prada de Conflent, han estat seleccionats per participar en aquesta iniciativa transaccional.

En tres jornades que es faran a Figueres, Argelers i Girona, els participants posaran en comú les seves opinions sobre la UE: com funciona, les seves prioritats i el seu futur. L’objectiu de la CE és copsar les inquietuds de la ciutadania i identificar si hi ha diferències a banda i banda de la frontera. Alhora, vol aconseguir que l’intercanvi d’opinions ajudi els ciutadans a conèixer millor la UE i a definir la seva participació en les eleccions del 26 de maig. El diàleg de Figueres es farà el 7 de març a l’Auditori dels Caputxins i es titularà «Les properes eleccions al Parlament Europeu: el que hem de conèixer».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li