Figueres acollirà la fira d’ocupació per a joves TreballemGi

0
2653

Un dels espais de la fira brindarà l’oferta formativa del Programa PICE per a joves de 16 a 29 anys i altres ofertes de la comarca


 

El Convent dels Caputxins de Figueres esdevindrà l’escenari el pròxim dijous 28 de març de la Fira d’Ocupació TreballemGi –de 9 a 14 h–, un esdeveniment dedicat a la inserció laboral dels joves que està organitzat per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i dels ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d’Empúries i Vilafant.

Al certamen hi participaran empreses de diversos sectors, com ara el sociosanitari, el comerç, la construcció, el turisme o el món de les assegurances, per citar-ne alguns exemples. L’objectiu de TreballemGi és permetre que les empreses i les entitats locals amb necessitats d’incorporar joves puguin fer-ho i, d’altra banda, ajudar a la inserció i orientació dels joves sobre com cercar i assolir feina.

La fira comptarà amb tres espais: un d’aquests brindarà l’oferta formativa del Programa PICE per a joves de 16 a 29 anys i altres ofertes de la comarca; a la zona d’empreses els assistents podran presentar el seu currículum a les diferents firmes, consultar llocs de treball i presentar-se com a candidat en altres vacants laborals, i finalment, a la zona de tallers, els joves podran rebre ensenyaments pràctics sobre habilitats personals, recerca de feina i pràctiques d’oficis. A més, a la fira també s’hi explicaran quins són els ajuts destinats a fomentar la creació de llocs de treball per a la contractació de joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li