Figueres a Escena presenta per al 2017 una seixantena d’activitats culturals

0
1660

L’Ajuntament de Figueres presenta a l’auditori Caputxins la programació de la temporada escènica de la ciutat de gener a juliol del 2017. L’acte ha estat conduït pel regidor de Cultura del consistori figuerenc, Alfons Martínez; el director de l’espai cultural La Cate; el coordinador de Juventuts Musicals, Pablo Serna, i el coordinador d’Agitart, Roger Fernández. El regidor de Cultura  ha destacat l’esforç de l’Ajuntament i de les entitats col·laboradores: “El nostre repte era aconseguir que aquesta temporada estigués al mateix nivell que la del 2016 i ho hem aconseguit.” Enguany hi ha una seixantena de propostes de teatre, música i dansa que es faran en els tres espais escènics de la ciutat.

TEATRE. La programació teatral segueix amb la línia d’espectacles excel·lent, al Teatre Municipal El Jardí, i espectacles estrella, a La Cate. Es podran veure obres de persones reconegudes de  l’escena catalana com són Lluís Soler, Julio Manrique, Jordi Boixaderas i Emma Vilarasau o Roger Coma, entre d’altres. A banda d’aquestes propostes, El Jardí també serà l’escenari de la màgia del Mag Lari, l’humor de Faemino y Cansado  o l’òpera de Simfonova.Entre els espectacles estrella de La Cate s’hi podrà veure actrius de gran renom com Clara Segura o Montserrat Carulla.

MÚSICA I DANSA. Pel que fa l’oferta musical, l’Auditori dels Caputxins serà l’escenari d’un total de 14 concerts de diferents estils, programats per Joventuts Musicals de Figueres. Un d’aquests tindrà lloc a El Jardí, serà un concert de gran format amb Albert Guinovart i la GIOrquestra. Una de les novetats musicals d’aquesta edició és que els joves que estudiïn música tindran l’entrada gratuïta a tots els concerts.
La dansa, per segon any consecutiu, forma part de la programació i pren força a l’oferta cultural de la ciutat. Enguany s’han programat vuit espectacles de dansa, cinc dels quals són de companyies professionals. A més, durant les setmanes de les funcions, hi hauran classes magistrals de dansa.

CANVI DE PREU. Tot i que el cost de les entrades continua en la línia de preus populars, aquest 2017 n’han pujat el cost. Les entrades dels espectacles excel·lent del Teatre Municipal El Jardí tenen un cost de 15 euros a la zona de platea i llotges de platea, i de 12 euros al primer i el segon pis. Pel que fa als espectacles estrella de La Cate, les entrades tenen un preu únic de 12 euros. La combinació d’un espectacle excel·lent i un estrella és de 22 euros amb entrades de platea i llotges de platea i de 20 euros amb entrades del primer i segon pis. Dijous, 12 de gener, comença la venda d’entrades, de 19 a 21 hores a la taquilla del Teatre Municipal i a partir de les 19.30 hores per Internet al web www.figueresaescena.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li