Figueres a Escena aposta pel teatre musical i peces trencadores

0
1192

Aina Baig, la nova directora dels equipaments escènics de Figueres, s’estrena com a programadora


 

Aquest dilluns s’ha presentat el cartell de Figueres a Escena per als mesos de gener a juliol del 2019, que inclou una cinquantena d’espectacles i que destaca per la seva aposta musical i de noves escenes. Pel Teatre Municipal el Jardí, que es reincorpora després d’uns mesos tancat per reformes, passaran els musicals Maremare, de Dagoll Dagom, i Troia, una veritable odissea!, de Cor de Teatre. Una altra proposta que barreja teatre i música és Papà Mozart, protagonitzada per l’actor Joan Pera i el seu fill Roger Pera, acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Quant al teatre de gran format, El Jardí acollirà El preu, dirigida per Sívila Munt, interpretada per actors com Pere Arquillué i Ramon Madaula; Shirley Valentine, amb Mercè Arànega; Medusa, de La Virgueria, guanyadora del Premi Serra d’Or 2018; i Escape show, el primer escape room que es presenta en format d’espectacle participatiu. A part, es podran veure dues grans produccions de dansa: Set of sets i Aüc, de Les Impuxibles. Com aquest últim espectacle,s’ha apostat per altres peces trencadores: Rebota, rebota y en tu cara explota, d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, i Esmorza amb mi, d’Ivan Morales. A banda, el Museu de l’Empordà s’estrena com a escenari amb Cosas que se olvidan fácilmente.

PETIT FORMAT. A La Cate tornarà la companyia de teatre documental La Conquesta del Pol Sud amb Raphaëlle. Aquest mateix espai acollirà obres de petit format com ara Ovelles, Othello, Be God Is o Random. La programació encarada al públic familiar compta amb les companyies de Zum-Sum Teatre, el Centre de Titelles de Lleida o la dansa de Musk. En destaca l’espectacle Embrossa’t.

Les Joventuts Musicals de Figueres proposen a l’Auditori Caputxins un seguit de músics de la ciutat i les comarques gironines, com el cantautor Alverd Oliva o Magalí Saré, entre altres, mentre que l’associació La Cate organitza un concert de Tomeu Penya i un altre de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

PAQUETS D’OFERTES. S’ofereix el paquet Excel·lent + Estrella per a veure un gran espectacle i un de petit format per 24 o 21 €. Per fomentar la dansa i el circ s’ha impulsat Mou-te, que ofereix dues peces per 20 € o tres per 30 €.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li