Ferran Adrià lidera un curs de gestió de restauració

0
582

El curs s’ha iniciat aquest mes i consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de gestió d’un restaurant


Una desena d’empresaris de les comarques de Girona van participar la setmana passada en un curs de gestió de la restauració organitzat per CaixaBank i Thinknovate, una extensió d’El Bulli Foundation.

El curs, «La gestió de la PIME de la restauració», està liderat per Ferran Adrià i s’adreça a emprenedors que ja tenen un o més restaurants i vulguin transformar-los, o bé a nous empresaris que vulguin obrir un restaurant. El curs s’ha iniciat aquest mes i consta de cinc dies temàtics dedicats a diferents àrees de gestió d’un restaurant. El projecte és fruit de l’acord entre CaixaBank i El Bulli Foundation, que van unir esforços el 2015 per desenvolupar accions amb la innovació com a eix principal. D’aquesta vinculació també n’està sorgint la Bullipedia, un estudi científic i històric en suport al sector agrari i a altres sectors de productes específics.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li