Ferran Adrià: “Estic segur que en altres camps donarien sang perquè l’avantguarda fos tan estimada com a la cuina”

0
465

(ACN).- El xef Ferran Adrià ha reflexionat en unes jornades organitzades per la Fundació Jaume Casademont sobre la creativitat i la transformació a la cuina. Adrià ha dit que fa 30 anys la creació en la cuina "no era res" i que, en canvi, ara és "el nou rock&roll". En aquest sentit, el xef d’El Bulli ha dit que l’acceptació que ha tingut l’avantguarda en la cuina no es dóna en altres disciplines "Estic segur que en altres camps donarien sang perquè l’avantguarda fos tan estimada com a la cuina", ha reflexionat Adrià que també ha dit que la "revolució culinària" que ha nascut a Girona de la mà d’El Celler de Can Roca i El Bulli ha estat "de bon rotllo" perquè ningú ha parlat malament dels antecessors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li