Felip afronta el darrer any de mandat reforçant edils joves i esquivant rumors

0
1173

Dia intens ahir políticament parlant a l’Ajuntament de Figueres. Tot i que les informacions periodístiques del cap de setmana ja ho apuntaven, al migdia es van fer oficials els canvis en el cartipàs municipal. A un any de les eleccions municipals, l’alcaldessa, Marta Felip, ha decidit “alleugerir de càrrega de feina” el primer tinent d’alcalde, Manel Toro i reforçar les funcions de dues joves promeses de l’equip de govern. Es tracta de Jordi Masquef i Sergi Garcia.
Els canvis en el cartipàs municipal passen perquè Manel Toro deixi l’àrea de Serveis Generals i que aquest àmbit el recuperi la mateixa alcaldessa. Felip va explicar que el primer tinent d’alcalde continuarà amb l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme i que serà conseller delegat de Fisersa fins a final de mandat. Guanyen pes els regidors Jordi Masquef que assumirà Recursos Humans i Sergi Garcia, que es farà càrrec de Contractació i Patrimoni.
Pel que fa a Masquef, les seves noves funcions se sumaran a les que ja tenia. Continuarà amb Participació Ciutadana, Fires i Mercats i Relacions Transfrontereres. Per la seva banda, Sergi Garcia, també seguirà fent-se càrrec d’Acció Cívica, Drets Civils, Solidaritat i Cooperació Internacional. Marta Felip va subratllar també que “tant per capacitat com per formació es va entendre que aquests eren els canvis idonis”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li