Fan neteja de barbacoes a la zona oest

0
1197

La setmana passada, dos camions de retirada de voluminosos es van omplir de barbacoes: en total, se’n van intervenir 14


En un estiu amb un risc d’incendi molt alt hi ha hagut preocupació per l’encesa de barbacoes a la ciutat. En el darrer ple, Ciutadans va demanar al govern d’ERC-PSC-Guanyem i Canviem, mesures contundents contra aquesta pràctica, molt estesa als barris del Culubret i del Bon Pastor. I, sens dubte, un fet amb un perill evident.

En resposta al grup municipal taronja, el quadripartit va informar que aplicarien mesures de mediació per frenar la proliferació de barbacoes. De fet, un sistema que també s’ha utilitzat per l’incivisme de les pedadres contra autobusos i altres vehicles que passen pel barri gitano. Això implica un porta a porta i mesures més pedagògiques.

Tot i això, en els darrers dies els serveis de neteja de Figueres, juntament amb la Guàrdia Urbana, han fet una bona requisada de barbacoes de la via pública. La setmana passada, dos camions de retirada de voluminosos es van omplir de barbacoes. En total se’n van intervenir 14. Amb això s’ha volgut posar un cert fre a les fogueres que preocupen també a altres veïns de la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li