Extreuen mostres d’ADN a la mare de Pilar Abel

0
1427

La setmana passada la cosina germana del pintor va expressar el “dolor, impotĂšncia i estupefacció” amb quĂš ha viscut tot el procĂ©s a travĂ©s d’una carta que va publicar al diari ‘La Vanguardia’


El dimarts de la setmana passada una secretĂ ria judicial i una forense van agafar mostres d’ADN de la mare de Pilar Abel, la dona que assegura ser filla de Salvador DalĂ­. L’anciana, de 87 anys, estĂ  ingressada al geriĂ tric Els Arcs, que Ă©s on es va fer l’extracciĂł. Les mostres s’analitzaran a l’Institut de Toxicologia i CiĂšncies Forenses de Madrid per comparar-les tambĂ© amb les mostres d’Abel. La previsiĂł Ă©s que tots els resultats estiguin abans del 18 de setembre, per quan hi ha fixada la data del judici.

COSINA DOLGUDA. Paral·lelament, la setmana passada una familiar directa del pintor va expressar el “dolor, impotĂšncia i estupefacció” amb quĂš ha viscut tot el procĂ©s a travĂ©s d’una carta que va publicar al diari La Vanguardia. EulĂ lia M. Bas DalĂ­, filla de Montserrat DalĂ­, cosina germana de l’artista, no entĂ©n com no es va evitar l’exhumaciĂł i acusa la FundaciĂł d’“haver gestionat molt malament el seu poder”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li