Exregidors no afins al PSC donen suport a l’anàlisi de Casellas

0
1690

Entre aquests, hi ha l’excap de llista d’ERC a les anteriors municipals, l’historiador Albert Testart, l’advocada Sònia Trilla i la farmacèutica M. Àngels Perxas


 

El candidat del PSC a l’alcaldia de Figueres, Pere Casellas, ha elaborat un diagnòstic amb unes bases d’actuació per «rellançar» la ciutat. El document ha rebut el suport de personalitats destacades com ara empresaris, professionals i exregidors de l’Ajuntament que no han compartit les sigles del PSC. Entre aquests, hi ha l’excap de llista d’ERC a les anteriors municipals, l’historiador Albert Testart, l’advocada Sònia Trilla i la farmacèutica M. Àngels Perxas.

Més d’una vintena de persones configuren la llista que ha fet arribar l’alcaldable del PSC. Altres noms destacables són els d’empresaris de l’automoció, la restauració i el comerç com ara Ernest Plana, Frederic Carbó, Fermin Lee i Norbert Font. També s’hi afegeixen líders veïnals com ara Francisco Sánchez i José Luís Ruiz; els advocats Xavier Padrosa i Ladislao Pérez Vallmajó; la fotògrafa Montse Capel; el notari Vicent Daudí i l’expresident de la Casa d’Andalusia, Antonio García.

El cap de llista del PSC proposa ordre per erradicar la inseguretat i l’incivisme; un pla per modernitzar el teixit urbà i econòmic i un projecte per convertir Figueres en un referent del turisme cultural.

La proposta que planteja tres bases d’actuació amb un ordre cronològic concret es fa pública aquests dies i «està oberta al suport de qui vulgui a través de les xarxes socials».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li