Èxit rotund en la primera edició del festival alt-empordanès #Followfest 0.0

0
791

Més de 14.000 persones van seguir en directe les actuacions de més de trenta músics i artistes d’arreu de la comarca


Organitzat només en nou dies per The Jump Productions i Atelier, Esdeveniments i promogut per Musiclan Estudis, Rocktail i Tramuntana.tv, la primera edició del FollowFest va arrencar el diumenge dia 19 a les sis de la tarda. Trenta-tres actuacions i onze entrevistes retransmeses en directe per més de 30 canals de Facebook, entre els quals s’hi ha de comptar el d’Hora Nova.

Més de 14.000 persones van poder gaudir d’actuacions com les d’El Pot Petit, Cesc, Jessica Mellado, Stop80, Koalanú, Kuryous link, Factoria Corman, Eclipse Dduo, Papa Jules, Sam i Merkado negro, entre altres. El FollowFest va servir, a més, per explicar de primera mà com afronta el sector la situació derivada per la crisi del coronavirus. Enric Vila, de Rocktail, va transmetre la seva preocupació: «La suspensió d’un sol bolo suposa deixar sense feina a més de 30 persones». Xavi Pascual, director de Sons del Món i de l’Acústica, explicava que «estem pendents de les mesures que aplicarà el govern central. Ara mateix la nostra feina està prohibida».

Festivals com el FollowFest són una clara mostra de «l’oferta cultural que tenim al territori, variada i compromesa. Val la pena que la cuidem i li donem suport en aquests moments difícils», tal com va explicar Jordi Solé, dels estudis MusicLan.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li