Èxit en la 21a Jornada Europea de la Cultura Jueva

0
441

La finalitat d’aquesta jornada Ă©s reivindicar i posar en valor el patrimoni jueu, aixĂ­ com la diversitat i la riquesa del judaisme per mitjĂ  de conferĂšncies, concerts, actuacions, visites guiades i altres activitats que tenen lloc de manera simultĂ nia arreu d’Europa


CastellĂł d’EmpĂșries va acollir, el cap de setmana, una nova Jornada Europea de la Cultura Jueva. Els actes van incloure un taller d’iniciaciĂł a l’escriptura hebrea i el concert de mĂșsica medieval jueva amb Antonio Madueño i l’AssociaciĂł Empordanesa de MĂșsica Popular i Tradicional. AmbdĂłs actes van comptar amb una participaciĂł de pĂșblic molt bona. Un altre dels actes destacats va ser la presentaciĂł a la capella de Santa Clara del llibre Atles d’histĂČria dels jueus de Catalunya, de Manuel Forcano i VĂ­ctor Hurtado.

La finalitat d’aquesta jornada Ă©s reivindicar i posar en valor el patrimoni jueu, aixĂ­ com la diversitat i la riquesa del judaisme per mitjĂ  de conferĂšncies, concerts, actuacions, visites guiades i altres activitats que tenen lloc de manera simultĂ nia arreu d’Europa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li