Èxit a la 1a marxa solidària Progat

0
191924

Prop de 150 persones participen a la jornada benèfica amb l’objectiu de recaptar uns diners que es destinaran íntegrament a la causa animal 


L’associació per a la protecció dels animals, Progat Empuriabrava, va promoure la seva primera marxa solidària amb l’objectiu de recaptar fons i donar a conèixer la seva tasca. Diumenge passat, 5 de febrer, l’entitat va organitzar una marxa de 8 km per a totes les edats que segons l’organització pretenia ser “un punt de trobada i solidaritat per a totes aquelles persones que estimen els animals i que vulguin conèixer la nostra associació”. Aquesta activitat s’ha celebrat en el marc de la festa major de la Candelera de Castelló d’Empúries i ha comptat amb la col·laboració del consistori del poble.

JORNADA BENÈFICA. Segons informa Progat, la primera marxa ha sigut tot un èxit i es convertirà en una cita anual. Hi van participar prop de de 150 persones, que tot el i el mal temps i la fred, van reunir-se al punt de trobada i van fer el recorregut juntament amb els seus amics de quatre potes. Tots els diners recaptats de la jornada, més tot el material recollit com mantes, productes de neteja o medicaments, entre d’altres aniran destinats íntegrament a cobrir les despeses ocasionades per l’emergència dels 80 gats víctimes d´un desnonament i que un cop més aquesta associació se n’ha fet càrrec.

PROGAT EMPURIABRAVA. L’associació fa prop de 25 anys que treballa amb la tasca solidària i la seva mitjana de rescats entre gats i gossos és de 400 animals per any. Des de 1993, l’entitat vetlla per millorar la seva qualitat de vida a través d’esterilitzacions, vacunes, bona nutrició i la cerca de famílies d’acollida per als animals que recullen.

ADOPCIONS. Per a consultar més informació sobre l’associació o per adoptar algun animal dels que recull l’entitat, es pot visitar el perfil de facebook: de Progat i Gos Ampuria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li