Eudald Casadesús es marca com a reptes potenciar l’economia diversificada i situar el territori en l’eix mediterrani

0
991

El nou delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, va afirmar ahir que els reptes més important de la pròxima legislatura per a les comarques gironines seran potenciar l’economia diversificada i situar el territori en l’eix mediterrani. El delegat va assegurar que és un ‘honor i una gran responsabilitat’ assumir aquest càrrec i va afirmar que els darrers anys al capdavant de CDC li han donat un ‘pòsit important’ de coneixement de les comarques. Casadesús va dir que la paciència, la prudència i la perseverança – ‘les 3 P’, segons el delegat- marcaran la seva manera de fer política.

Després de setmanes de rumors dimarts el Govern va fer el darrer pas i va nomenar Eudald Casadesús com a delegat del Govern a Girona. ‘Accepto el repte amb honor i molta responsabilitat’, va manifestar Casadesús, que prendrà possessió del càrrec dijous al vespre a l’edifici de la Generalitat, on es traslladarà properament.

Casadesús va assegurar que la voluntat és entrevistar-se el més aviat possible amb el delegat sortint, Jordi Martinoy (ERC), i esperar que el Govern nomeni els delegats territorials de cada àmbit per poder posar fil a l’agulla. Ara bé, el mateix Casadesús va reconèixer que caldrà esperar ‘algunes setmanes’ ja que el Govern encara té pendent de nomenar alguns secretari generals. ‘Fins que totes les conselleries tinguin l’estructura a punt no es farà el desplegament territorial’, va manifestar Casadesús.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li