Estudiar fórmules de gestió de l’aigua davant el canvi climàtic

0
1484

Figueres participa com a ciutat observadora en les conferències del projecte Power, finançat pel programa Horizon 2020


L’Ajuntament de Figueres va participar la setmana passada en el projecte europeu Power, finançat pel programa Horizon 2020, de la Unió Europea. Ho va fer com a ciutat observadora.

L’objectiu d’aquest projecte és abordar fórmules de participació ciutadana per garantir un enfocament intersectorial multidisciplinari en la presa de decisions polítiques en l’àmbit de la sostenibilitat i el medi ambient urbà, especialment pel que fa al canvi climàtic i la gestió de l’aigua.

En el marc d’aquest projecte, l’Ajuntament de Figueres va participar en la jornada «Giving power to your city», que va tenir lloc a Pisa (Itàlia) el passat mes d’abril. Durant els dies 9 i 10 d’octubre va tenir lloc a Brussel·les la conferència final titulada «Addressing water challenges by citizen engagement». Allà s’hi van exposar els resultats del grup de treball de les Nacions Unides sobre l’aigua i els reptes de la seva gestió en un escenari de canvi climàtic i d’escassetat del recurs.

La regidora de Sostenibilitat, Ester Marcos, ha declarat que la participació de Figueres com a ciutat observadora al projecte Power ajudarà «a promoure accions municipals que fomentin una major protecció de la sostenibilitat i respecte del medi ambient urbà».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li