Ester Marcos: «Hi haurà una varietat i un producte molt interessant en aquesta 15a FiraVO»

0
548

La regidora explica al mitjà que enguany no hi haurà novetats a la Fira del Vehicle d’Ocasió, que celebra la seva 15a edició. El que sí que hi haurà és una varietat d’oferta «interessant», detalla. Cal destacar que en aquest certamen, una de les novetats serà l’exposició de vehicles camperitzats, una tipologia de vehicles que fins ara no s’exposaven i de fet, estan de moda i és una tendència que va a l’alça


Com es presenta aquesta nova edició de la FiraVO?
Doncs sí, ja tenim una nova edició, un any més, i una edició molt especial perquè és la quinzena edició de la FiraVO. És un aniversari especial i tenim moltes ganes de trobar-nos de nou al recinte firal de Figueres.

En aquesta edició, amb un concessionari menys, en total n’hi haurà 14. Com és?
Certament, aquest any hi ha un concessionari menys que l’edició anterior, però no són males notícies. Tenim un concessionari menys perquè aquest concessionari no té producte per portar a la fira i ha decidit no venir aquest any.

Hi ha menys estoc pel sector, això vol dir que hi haurà menys oferta?
És pel famós xip que falta i és indispensable per a la producció de nous vehicles. I és clar, els vehicles estan trigant molt a arribar, i això fa que no n’hi hagi tants de segona mà, però l’estoc que tenen és molt interessant. Hi haurà molt de vehicle elèctric i híbrid i vehicles d’aquests que estan de moda tipus càmper per anar a acampar a qualsevol lloc. La veritat és que potser no hi haurà tanta varietat com altres anys, però sí que hi haurà una varietat i un producte molt interessant.

Se celebra la 15a edició, i ara ja sí que és una fira més que consolidada.
És una fira completament consolidada i rentable perquè pel cost d’inversió que suposa per a l’Ajuntament de Figueres és molt poc i realment el rèdit que tenen els estands, la quantitats vehicles que venen i l’import que això suposa, és sens dubte una de les cites indispensables dins de les fires comercials de la ciutat.

Seguirà la línia d’altres anys o hi haurà novetats?
Sí, serà com sempre. Per què canviar-ho si el format funciona? Ja van haver-hi propostes per fer una secció de vehicle elèctric, però com que cada estand té els seus productes i són variats, no ens permet fer massa modificacions. Però repeteixo, si una cosa funciona, penso que no cal canviar-la, i la FiraVO funciona molt bé tal i com es fa.

El que no canvia és el mític sorteig dels vals d’aparcament de Fisersa, oi?
Correcte, entre tots els compradors o compradores d’un vehicle, cada estand sortejarà un val d’aparcament gratuït per la zona blava de la ciutat de Figueres. I això sí que és un bon regal!


  • Pots consultar l’especial de la FiraVO, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li