Espuma de maduixes amb menta

0
495

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

* 400 g de maduixes
* 2 cullerades de mel
* ½ llimona
* 30 g de Maizena
* 1 branqueta de menta fresca

ELABORACIÓ

1.Renteu els 300 grams de maduixes, assequeu-los i tritureu-los amb el batidor elèctric. Poseu el puré obtingut dins una olla. Ratlleu la meitat de la pell de la llimona i afegiu-la a les maduixes.
2. Afegiu la mel i coueu a foc lent removent-ho contínuament. Diluïu la Maizena amb dues cullerades d’aigua freda i afegiu-la a la preparació. Barregeu-ho a foc lent fins que la crema quedi espessa. Distribuïu la crema en 4 motllos de flam i deixeu que es refredin a la nevera aproximadament 4 hores.
3. Desemmotlleu-ho en plats individuals. Decoreu-ho amb la resta de maduixes, tallades a làmines, i unes fulles de menta fresca.

Aquestes postres també es poden convertir en un plat més important i vistós, indicat per a ocasions especials, si el serveixes acompanyat de nata muntada i una mica de sucre en pols per sobre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li