Espolla s’omple de visitants en la Fira de l’Oli i l’Olivera

0
1765

La festa tanca amb èxit amb un centenar de parades i carregada de novetats com una visita guiada al trull de la Cooperativa o el ball de l’Oli


 

Més d’un centenar de parades i una munió de visitants han omplert aquest diumenge el centre d’Espolla en la celebració de la 22a edició de la Fira de l’Oli i l’Olivera, organitzada per l’Associació Cultural la Fraternal Espollenca, l’Ajuntament i el Celler Cooperatiu d’Espolla. Tot i que la fira comercial ha estat diumenge, la programació va començar dissabte, coincidint amb la festa de Sant Sebastià, que va tenir com a novetat la visita guiada al trull de la Cooperativa. Una altra novetat d’enguany ha estat la iniciació al tast d’olis d’oliva verges, a càrrec de la sommelier Laura Masramon.

Un centenar de parades han omplert els carrers del municipi el diumenge, en la fira comercial, que ha comptat amb fins a setze expositors diferents de venda d’oli cent per cent alt-empordanès. Però a banda de les parades d’oli, els visitants han pogut passejar també entre parades de productes artesans de la zona de l’Albera, i de l’exposició i venda de planter. El programa de la jornada s’ha completat amb altres activitats, com ara la 19a edició del concurs de llançament de pinyol d’oliva o el ball de l’Oli, una de les novetats destacades d’aquest any, que ha servit per fer el comiat de germanor de la festa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li