Esperit ‘salvatge i catarra’

0
1533

El trio d’Aiguafreda i Centelles va fer ballar grans i petits al recinte de la Ciutadella en un ambient de festa d’estiu


 

La Ciutadella de Roses lluïa amb màxim esplendor divendres. Era nit d’estiu, de lluna de sang i l’ambient màgic i de festa major encomanava «bon rotllo». I és que la majoria dels presents ja anava predisposada a passar una vetllada alegre, divertida amb música desenfadada i llenguatge d’allò més planer. La veritat és que les expectatives es van complir.

Els Catarres van sortir a l’escenari a quarts de dotze de la nit després de l’actuació d’Animal. El primer tema va ser Martina, que d’entrada ja va animar el concert, i després el trio va anar desgranant tot un seguit de temes d’èxit. No va faltar una Cançó que parla de tu, del treball Tots els meus principis. També van sonar les notes de Tintín i la Contorsionista i l’energia positiva de Fins que arribi l’alba. Amb el Setge es va posar el punt reivindicatiu i el record per als presos polítics. Això va donar pas al tema Invencibles i poc després la mítica Jenifer feia ballar gairebé tothom. Al tram final del concert es va animar al públic a col·laborar en directe per l’enregistrament del videoclip de Perfectes i la resposta va ser massiva. L’endemà, el mateix escenari el va ocupar Antonio Orozco, amb un registre diferent, però no menys exitós.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li