Espanya és la solució

0
1357

Durant els darrers anys, Catalunya ha patit un procés separatista que ha dividit les famílies, ha perjudicat l’economia i ha generat inquietud als catalans. El govern del Partit Popular ha posat fi a aquesta situació prenent les decisions necessàries per retornar a Catalunya a la legalitat i la democràcia, salvaguardar l’autogovern i donar seguretat a tots els catalans. Fruit d’això, el pròxim dia 21 votarem en unes eleccions transparents, democràtiques i amb garanties, que ens han de servir per encetar una nova etapa de concòrdia, estabilitat i creixement econòmic a Catalunya.

En aquests moments Catalunya viu en una societat fracturada per culpa dels separatistes i la nostra economia se n’està ressentint d’una manera que ens situa en termes d’atur, ocupació i creixement a nivells de l’any 2009, cosa molt preocupant.

Després de l’esforç dels últims anys fet per tota la societat catalana per superar la crisi econòmica i situar-nos en el camí de la recuperació i el creixement, l’independentisme ens ha situat en el camí de la crisi i la preocupació. I exemple d’això és que les seves accions i els actes dels darrers mesos han propiciat que més de 3.000 empreses hagin abandonat Catalunya, que el mes de novembre els ingressos dels hotels hagin caigut un 12,5% i que l’ocupació hotelera hagi baixat gairebé un 10%. Aquest passat mes de novembre, l’atur a Catalunya ha mostrat les pitjors xifres des de l’any 2009.

La creació d’ocupació ha de ser la gran prioritat de tot govern responsable perquè aquesta és la millor política que hom pot fer per generar oportunitats i millorar la qualitat de vida dels catalans. Nosaltres, el Partit Popular, som, i ho hem demostrat en els últims anys al capdavant del Govern d’Espanya, garantia d’ocupació i creació d’oportunitats.

Votar el Partit Popular no és llençar el vot a la paperera, com diuen alguns, de manera errònia i equivocada. Al contrari, és votar per la recuperació, per la convivència, per la llibertat i per un millor futur. Votar el Partit Popular és la millor manera de lluitar contra l’independentisme, de fet, és l’única garantia que els separatistes mai no se sortiran amb la seva.

Som el partit que ja ha frenat i frustrat els plans separatistes de Puigdemont. Per això, la pitjor notícia per a ell i l’independentisme és que el Partit Popular sigui un partit fort a Catalunya i al Parlament. Som el partit que millor pot garantir un futur en pau i convivència a tots els catalans, perquè sabem el que s’ha de fer, tenim experiència de govern i ja ho hem fet en moments molt complicats de la història recent del nostre país. El creixement econòmic, la creació d’ocupació i la generació d’oportunitats són les nostres senyes d’identitat. Rebem les pitjors herències i entreguem els millors resultats.

Per recuperar la serenitat i la prosperitat i restablir la concòrdia a Catalunya, vull aprofitar aquest article per demanar la confiança dels gironins el pròxim dia 21 de desembre. El vot al Partit Popular és l’únic vot segur i útil per garantir la derrota definitiva de l’independentisme i el restabliment de la concòrdia i la convivència a casa nostra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li