Espanya, amb Uma Méndez, 5a al campionat mundial

0
967

«Nosaltres, com a club, ens quedem sense paraules. Estem molt orgulloses del seu treball i de l’esforç que fa dia a dia, perquè són vuit hores d’entrenament cada dia, que compagina amb els estudis, on és una gran estudiant», diu la directora del Club Gimnàstica Rítmica Figueres, Gemma Torrent


La gimnasta alt-empordanesa Uma Méndez, del Club Gimnàstica Rítmica (CGR) Figueres, va aconseguir la setmana passada una nova fita per a aquest esport en clau local, després de ser cinquena, juntament amb l’equip sènior espanyol, a la Copa del Món celebrada al Japó. La directora del CGR Figueres, Gemma Torrent, valora l’èxit com «un resultat espectacular per a Espanya, perquè de cop hi volta hem tornat a estar als llocs de dalt de tot, lluitant per ser un dels millors equips».

«Nosaltres, com a club, ens quedem sense paraules. Estem molt orgulloses del seu treball i de l’esforç que fa dia a dia, perquè són vuit hores d’entrenament cada dia, que compagina amb els estudis, on és una gran estudiant», diu Torrent, que també destaca la voluntat de Méndez de saber-se recuperar d’una lesió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li