Escorcolls al carrer Balmes per un operatiu antidroga

0
1370

Els suposats traficants havien convertit habitacions de cases en plantacions de marihuana d’interior


 

L’operatiu antidroga que la Guàrdia Civil va desplegar ahir a Figueres i a urbanitzacions de Vidreres i Maçanet de la Selva estava centrat en el cultiu i el tràfic de marihuana. Els agents van fer diverses entrades i escorcolls autoritzats pel jutjat d’instrucció de Santa Coloma de Farners que s’encarrega de les diligències i que va ordenar secret de sumari. Els suposats traficants havien convertit habitacions de cases en plantacions de marihuana d’interior. Agents de l’institut armat van desmantellar els cultius i hi ha almenys dues persones detingudes.

L’epicentre de l’operatiu se situa a Vidreres. S’investiguen, entre altres, suposats delictes de tràfic de droga i també de frau fluid elèctric. En el cas de Figueres, els registres que van tenir lloc es van realitzar al carrer Balmes de la ciutat.

Aquest no és el primer cop que hi ha un operatiu antidroga de la Guàrdia Civil en urbanitzacions de la comarca de la Selva. El passat mes d’octubre hi va haver un macrooperatiu que es va saldar amb una vintena de detinguts. S’hi van mobilitzar 370 efectius. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li