“És una picada d’ullet a la dependència que tenim al mòbil”

0
661

Aquest dissabte, 25 de gener, arriba al Teatre El Jardí de Figueres, l’espectacle Mobília o la vita è mobile, protagonitzat per l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, la Coral Cantiga i els actors Toni Viñals i Mariona Castilla. Dirigit per Joan Lluís Bozzo, amb música d’Albert Guinovart al piano i text del conegut guionista-sobretot de televisió i cinema- Piti Español, aquest espectacle musical parla sobre la relació de dependència que tenim amb els telèfons. El seu director musical i director titular de la Coral Cantiga, Josep Prats, ens atén, en la pausa d’un assaig a Saragossa.

-L’estrena a Terrassa de Mobília va ser un gran èxit. El públic va disfrutar amb la música, amb el text i amb la posada en escena. Quina és la fórmula?
-És un espectacle molt bo (riu). Nosaltres ens sentim molt feliços representant-lo i aquest sentiment es transmet al públic. Mobília no és ni un musical ni una obra teatral, podem dir que és una cantata, amb 20 músics, 60 cantants de la Coral, un piano i dos actors sobre l’escenari. Tot està en ple moviment, el cor, els músics, els actors… El text és també molt divertit. És una picada d’ullet al mòbil i a la dependència que tenim d’ells i és clar, hi ha una història d’amor entre Toni Viñals i Mariona Castillo, els actors.

-Per tant, el Cor i l’Orquestra són part imprescindible d’aquesta cantanta?
-Sens dubte. Mobília juga amb moviments escènics pocs freqüents en espectacles musicals. Els cantants, el cor i, fins i tot, els músics es mouen per l’escenari, juguen amb els seus mòbils, canten entre el públic. Es crea una espectacle dinàmic i entretingut que atrapa l’espectador.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li