Es reprenen les vetlles i les cerimònies amb limitacions

0
1005

Segons informa el grup Àltima, que té tanatoris a Figueres i Llançà, s’evita l’obertura de sales de vetlla contigües, s’instal·len dispensadors de gel desinfectant i es faciliten mascaretes a cada família


Amb l’entrada de la regió sanitària a la fase 1, es flexibilitzen algunes restriccions pel que fa als comiats als difunts. Amb l’inici de l’estat d’alarma es van prohibir les vetlles i les cerimònies però ara ja s’han reprès. A les vetlles es permet un màxim de deu persones simultàniament. Aquestes hauran de respectar els dos metres de distància i és obligatori l’ús de mascaretes.

Segons informa el grup Àltima, que té tanatoris a Figueres i Llançà, s’evita l’obertura de sales de vetlla contigües, s’instal·len dispensadors de gel desinfectant i es faciliten mascaretes a cada família. Els oratoris només podran tenir un aforament d’un terç de la seva capacitat i les comitives d’acompanyament a l’enterrament o incineració del difunt podran tenir un màxim de 15 persones respectant les distàncies. Tant en vetlles com en cerimònies es netegen i desinfecten els espais amb freqüència.

Pel que fa al personal, Àltima informa que ha posat mesures extra per minimitzar el risc de contagis i prioritza l’atenció telefònica. A més, durant la desescalada l’empresa té en servei l’assistència telefònica al dol (900 533 264).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li