Es recupera la cavalcada de Reis però amb final a la Rambla

0
543

Les mesures anticovid es mantindran durant el seguici de Ses Majestats i no es repartiran caramels


L’Ajuntament de Figueres recupera el traçat prepandèmia de la cavalcada de Reis però l’acabarà a la Rambla en un gran escenari habilitat per a l’ocasió. Després de la cavalcada estàtica del passeig Nou de l’any passat, el consistori ha decidit tornar al recorregut pels principals carrers de la ciutat adaptant-lo a les mesures covid.

La comitiva reial sortirà a les set del carrer Borrassà i enfilarà el carrer Nou des de la plaça de la Creu de la Mà. Un cop allà, el traçat repetirà el del 2020 pels carrers Castelló, plaça Catalunya, Plaça del Gra, carrer de la Rutlla i carrer Blanc. Un cop a la Rambla, enfilarà el vial de pujada per facilitar que el públic quedi mes esponjat. Ses Majestats i tota la comitiva portaran mascareta (a excepció dels musics i artistes de foc) i no hi haurà caramels. A més, s’estableix la obligatorietat de dur mascareta i es recomana especialment que en portin els menors.

Aquest any, a més, es mantindrà una zona de baixa intensitat sensorial a la plaça del Gra per a les persones amb sensibilitat als sorolls i a la música alta. Al costat de l’escenari de la Rambla, hi haurà una zona habilitada per a persones amb discapacitat. La comitiva estarà formada per 8 carrosses amb les respectives comparses i hi participaran uns 250 figurants. L’alcaldessa assegura que han treballat «molt» per tenir una cavalcada amb «tota la normalitat possible».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li