Es manté l’activitat quirúrgica a l’Hospital malgrat les xifres

0
516

A diferència d’altres centres de la Regió Sanitària, Figueres no desprograma intervencions de moment


Diversos hospitals de la Regió Sanitària de Girona van començar la setmana passada a desprogramar intervencions quirúrgiques no urgents. La causa és la pressió hospitalària per la pandèmia de la COVID-19 que requereix més llits d’ingrés i també més professionals. No queden afectats pels canvis, de moment, els hospitals de Figueres i Blanes, que mantenen l’activitat com estava.

En el cas de l’Hospital de Figueres, per ara no es preveu que es desprogramin operacions, consultes ni proves. Si augmenta la pressió dels pacients crítics en els propers dies, s’optarà inicialment per fer desprogramacions puntuals. En l’àmbit estructural, en cas que augmenti la pressió d’Urgències, es podria reobrir l’Espai de preingrés, ja que encara es mantenen les instal·lacions que es van habilitar al mes d’octubre.

VACUNACIÓ. Pel que fa a la vacuna contra la COVID-19, dimarts de la setmana passada es va organitzar la primera sessió d’ injeccions per a professionals sanitaris de l’Hospital. Segons les xarxes socials de la Fundació Salut Empordà, el primer en rebre la dosi va ser Xavi Felip. L’equip de vacunació estava format per sis professionals.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li