Es constitueix el Comitè de Pesca al Cap de Creus

0
474

L’organisme desenvoluparà, de manera participativa i multidisciplinària, el Pla de gestió que regularà la pesca d’arts menors en aquesta zona


La Confraria de Pescadors de Roses va acollir, dimecres passat, la constitució del Comitè de Cogestió de la Pesca al Cap de Creus. Es tracta del setè de Catalunya, però el primer que no va dirigit a la gestió d’un recurs concret, sinó d’un espai.

L’organisme desenvoluparà, de manera participativa i multidisciplinària, el Pla de gestió que regularà la pesca d’arts menors en aquesta zona. Ho farà a través de mecanismes basats en el control de l’esforç pesquer compatibles amb la realitat local i el manteniment i la millorar de l’activitat socioeconòmica de la zona. De fet, l’establiment dels propis límits del Pla de gestió serà una de les primeres mesures que haurà de determinar el comitè. El Comitè està format per membres de les confraries de Llançà, Port de la Selva, Cadaqués i Roses, de la Federació de Girona; membres del col·lectiu científic i també del social i de protecció del medi ambient.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li