“És clar que somio amb la medalla d’or”

0
935

Els segons Jocs ja són una realitat. Com et sents?
Estic molt content, ha estat un any molt dur perquè ens jugàvem moltes coses, però al final ha sortit tot bé i m’he pogut classificar per als Jocs tot i haver estat un any i mig sense competir.

Com es viu una classificació sense poder saltar al tatami?
És una sensació molt estranya que no havia tingut mai, dependre d’una altra persona és com deixar-ho tot en mans del destí. El fet de no poder lluitar per als meus propis reptes no ho havia viscut fins ara, i això va fer que fos un dia intens, llarg i de molts nervis.

Com et trobes de la lesió?
S’ha descartat que sigui un trencament d’algun dels quatre grans lligaments del genoll, tot i que la ressonància que em vaig fer dijous al CAR indica un possible trencament del cartílag i del rotulià. Afortunadament es descarta una lesió greu com la del 2013 i en principi d’aquí un o dos mesos podria tornar a fer taekwondo, però ara el que toca és poder recuperar-me bé, això és el més important perquè encara queda molt per als Jocs.

Lesió a part, com valores aquesta temporada?
Crec que ha estat una temporada bona. En els Grands Prixs he perdut per la mínima i a quarts de final tot i no estar al cent per cent, i al Mundial, l’esdeveniment més important de l’any, vaig ser segon. Sí, considero que l’any ens ha sortit molt bé si tenim en compte que veníem d’una lesió greu, puc estar molt content del que he fet després d’haver estat tant temps sense competir.

Quan et veurem en plenes facultats?
De moment, ara vull pensar en recuperar-me d’aquesta lesió i ho haig de fer amb tranquil·litat. Quan estigui bé tornaré als entrenaments i em centraré exclusivament en els Jocs Olímpics, com ja vaig fer fa quatre anys: aniré a per totes per poder tenir totes les possibilitats.

Com va el procés d’adaptació a la nova categoria?
És un procés complicat perquè els rivals cada vegada són diferents i més forts. Tinc vuit mesos per agafar aquesta força que ara mateix ells tenen i jo no, tenim temps per observar les seves estratègies i veure com guanyar-los. Les cartes estan sobre la taula.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li