ERC vol una consulta popular sobre la casa de Can Marly

0
949

ERC vol saber si s’aprova l’acord de concessió demanial de 30 anys sobre la residència per valor de 2,1 milions d’euros, com ha acordat el govern municipal amb la Generalitat


 

ERC a Llançà presentarà una moció en el ple de l’agost per reclamar que l’Ajuntament faci una consulta popular entre els veïns empadronats majors de 16 anys, sobre el futur de la residència de Can Marly. ERC vol saber si s’aprova l’acord de concessió demanial de 30 anys sobre la residència per valor de 2,1 milions d’euros, com ha acordat el govern municipal amb la Generalitat.

Segons ERC, l’aprovació de la moció i la convocatòria de la consulta es preveu com un mecanisme de participació «per tractar els assumptes de competència municipal que tinguin caràcter local i que siguin d’especial importància per als interessos de tots els veïns del poble». En referència a la consulta, Cusí assenyala que cal definir un pla d’usos i un pressupost de despeses per a la residència de Can Marly abans de l’aprovació i de la ratificació de l’acord pel ple municipal.

Els republicans volen consensuar la moció amb altres forces municipals. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li