ERC reuneix els candidats de les 47 llistes

0
847

Enguany els republicans tenen noves llistes a Vilaür, Sant Pere Pescador, Sant Llorenç de la Muga, Ordis i el Far d’Empordà


 

ERC Alt Empordà va reunir dimarts a Figueres els alcaldables i membres de les 47 llistes que presenta a l’Alt Empordà. I és que enguany els republicans tenen noves llistes a Vilaür, Sant Pere Pescador, Sant Llorenç de la Muga, Ordis i el Far d’Empordà. A més, canvien de candidat a municipis com Figueres, l’Escala, Vilamacolum, Camallera, Pau, Portbou o la Jonquera. Segons fonts del partit, estan buscant una feminització, i han promogut la igualtat de gènere a través de la representació equilibrada de dones i homes a les llistes, que són totes en cremallera (van alternant un home i una dona).

ESTRENYENT VINCLES A LA BADIA. Paral·lelament, els candidats de Roses (Joan Plana), Castelló d’Empúries (Salvi Güell), Sant Pere Pescador (Núria Quintana) i l’Escala (Etna Estrems) es van reunir a Sant Pere per abordar els principals eixos de col·laboració entre les viles que formen part de la badia de Roses. En aquest sentit, es van comprometre a continuar amb la tasca de la promoció econòmica conjunta; ampliar («des del màxim respecte a l’autonomia municipal») les sinergies de col·laboració per coordinar serveis i defensar conjuntament els interessos comuns, i avançar en el foment dels lligams socials entre els quatre municipis. L’objectiu final: fer un pas endavant en una relació que ha donat un valor afegit als quatre pobles. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li