ERC reclama manteniment a l’Estadi Albert Gurt

0
2502

ERC recorda a l’equip de govern que el tema del manteniment de l’estadi va ser una de les propostes incloses en el pressupost municipal a canvi del suport republicà


 

El grup d’ERC a Figueres critica l’estat de les instal·lacions municipals i considera que aquest «és un problema que s’agreuja cada dia». La portaveu, Agnès Lladó, va posar com a exemple la pista d’atletisme de l’estadi Albert Gurt, on un atleta es va lesionar fa uns dies pel paviment malmès.

ERC recorda a l’equip de govern que el tema del manteniment de l’estadi va ser una de les propostes incloses en el pressupost municipal a canvi del suport republicà. Lladó explica que «vam acordar que se solucionés aquesta problemàtica, o com a mínim s’hi intervingués, utilitzant una partida com de les inversions de finançament sostenibles que no provocarien cap maldecap a les arques municipals». La portaveu d’ERC es va reunir la setmana passada amb el president del Club Atletisme Figueres, Romà Brusés.

TERRASSES. La comissió informativa va tornar a ajornar ahir l’aprovació de l’ordenança per regular la instal·lació de terrasses. ERC diu que reclama aquesta normativa des del 2015 però el govern va anunciar que «s’havia de deixar sobre la taula perquè faltava un tràmit preceptiu».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li