ERC reclama manteniment a l’Estadi Albert Gurt

0
1354

ERC recorda a l’equip de govern que el tema del manteniment de l’estadi va ser una de les propostes incloses en el pressupost municipal a canvi del suport republicà


 

El grup d’ERC a Figueres critica l’estat de les instal·lacions municipals i considera que aquest «és un problema que s’agreuja cada dia». La portaveu, AgnĂšs LladĂł, va posar com a exemple la pista d’atletisme de l’estadi Albert Gurt, on un atleta es va lesionar fa uns dies pel paviment malmĂšs.

ERC recorda a l’equip de govern que el tema del manteniment de l’estadi va ser una de les propostes incloses en el pressupost municipal a canvi del suport republicĂ . LladĂł explica que «vam acordar que se solucionĂ©s aquesta problemĂ tica, o com a mĂ­nim s’hi intervinguĂ©s, utilitzant una partida com de les inversions de finançament sostenibles que no provocarien cap maldecap a les arques municipals». La portaveu d’ERC es va reunir la setmana passada amb el president del Club Atletisme Figueres, RomĂ  BrusĂ©s.

TERRASSES. La comissiĂł informativa va tornar a ajornar ahir l’aprovaciĂł de l’ordenança per regular la instal·laciĂł de terrasses. ERC diu que reclama aquesta normativa des del 2015 perĂČ el govern va anunciar que «s’havia de deixar sobre la taula perquĂš faltava un trĂ mit preceptiu».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li