ERC impulsa debats oberts per dibuixar la Figueres del futur

0
1368

Els dinamitzadors seran Jesús Quiroga, Pere Gifre, Anna Albó, Eva Gayolà, Gregori Peral i David Arias


 

ERC Figueres ha ideat diferents debats amb l’objectiu de fer una diagnosi de Figueres i plantejar accions «per revitalitzar la ciutat». Les sessions estaran obertes a la ciutadania, tindran vuit àmbits temàtics i estaran conduïdes per professionals que actuaran com a dinamitzadors. Pel que fa al calendari, els debats seran els dies 20 i 27 d’octubre i el 3 de novembre.

Sis professionals s’encarregaran de fer de dinamitzadors. Es tracta de Jesús Quiroga, subdirector general del SOC i director del programa europeu de Garantia Juvenil; Pere Gifre, director de l’Institut Alexandre Deulofeu; Anna Albó, arquitecta; Eva Gayolà, tècnica comptable i arquitecta; Gregori Peral, director de l’oficina de Correus de Figueres, i David Arias, mestre d’Educació Física i exjugador del Figueres.

La portaveu d’ERC i alcaldable per al 2019, Agnès Lladó, va explicar que es vol «fer una fotografia de la situació actual de la ciutat. I […] posar les bases per dur a terme la transformació que necessita la ciutat». El 20 d’octubre es debatrà sobre Urbanisme i Convivència i Seguretat. El 27, sobre Esports i Joventut, Cultura i Educació; i el 3 de novembre, sobre Comerç i Benestar i Treball.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li