EO Bikes: tot el que necessites per a gaudir del ciclisme en qualsevol modalitat

0
1145

És l’única botiga de la comarca que distribueix la marca LIV, especialitzada en bicis per a dones


La botiga EO Bikes de Figueres, situada al carrer Gonzalez de Soto 1, ofereix tot allò que necessiten els amants del ciclisme, tant de compra com de lloguer. I és que EO Bikes disposa d’un centenar de bicicletes per a llogar i fer una excursió amb guia per les rutes més interessants de la zona. Al negoci s’hi poden trobar des de bicicletes d’MTB fins a carretera, dels últims models i totes les talles, d’algunes de les marques més prestigioses del mercat, com ara Cannondale o Giant. D’altra banda, també disposen d’accessoris i productes, com ara equipacions i peces, relacionats amb el món del ciclisme.

BICICLETES DE TALLATGE FEMENÍ. Cal destacar que EO Bikes és l’única botiga de la comarca distribuïdora de la marca LIV, una firma especialitzada i creada per a produir bicis per a dones. En aquest apartat s’hi poden trobar bicicletes de carretera o off-road de diferents models, diferents talles i per a diferents motivacions. També disposen de bicicletes per a dones de la firma Cannondale. Cal detallar que aquest i tot l’estoc d’EO Bikes pot consultar-se a la seva pàgina web, on els productes estan detallats als mil·límetre. Totes les bicicletes del moment es poden consultar al seu apartat web. Allà especifiquen les característiques de cadascuna, ja sigui de carretera, MTB, descens, bici per a dona o bicicleta elèctrica, entre moltes altres.

EL MÓN E-BIKE. Una de les modalitats que ha crescut com l’escuma en els últims anys són les bicicletes elèctiques, i a EO Bikes ho tenen clar, ja que disposen dels diferents models d’aquesta tendència, de la marca Giant i també Cannondale. En aquesta secció hi pots trobar diferents models i potències d’e-bike. Com a valor afegit, a EO Bikes també disposen de secció de taller i reparacions per a la clientela.

COL·LABORADORS DEL CLUB CICLISTA VILAJUÏGA. L’equip de la marca figuerenca és un dels col·laboradors del Club Ciclista Vilajuïga, un dels clubs amb més renom de l’Alt Empordà i una de les entitats que més activitats ciclistes organitzen. A EO Bikes actualitzen totes les notícies relacionades amb el club a través de la seva pàgina web i també a les seves xarxes socials. En aquest últim espai hi pengen també informació relacionada amb el món ciclista i les novetats del mercat.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt Empordà, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li