Entramuntanats premia el festival AcĂșstica de Figueres

0
1116

L’AssociaciĂł d’Empordanesos a Barcelona, Entramuntanats, Ă©s una associaciĂł sense afany de lucre establerta des de fa mĂ©s de 20 anys


MĂ©s d’una trentena d’Entramuntanats, empordanesos residents a Barcelona, van celebrar dijous passat, 16 de febrer,  el 24Ăš aniversari de l’associaciĂł que difon la comarca a la capital catalana. En el decurs del sopar es va fer entrega del tradicional Premi Entramuntanat de l’Any, que en l’ediciĂł del 2016, i desprĂ©s d’una votaciĂł popular entre els socis, va recaure en el festival AcĂșstica, i el seu equip encapçalat per en Xavi Pascual.El guardĂł respon a la seva tasca per la difusiĂł de l’EmpordĂ  arreu amb el seu model del Festival que tĂ© 15 anys d’histĂČria i  ja Ă©s un referent en el panorama musical catalĂ  i de mĂ©s enllĂ  de les nostres fronteres.

ENTRAMUNTANATS

DesprĂ©s de l’entrega del premi, els assistents van compartir col·loqui amb Pascual que va fer un petit repĂ s de la histĂČria de l’AcĂșstica, des d’un dia “entramuntanat” que passejant pel centre de Figueres es va imaginar un festival de mĂșsica al carrer fins a vui dia en el qual va destacar “el bon estat de salut de l’AcĂșstica tot i la incertesa que provoca la fi de conveni signat amb l’ajuntament i no tenir clar encara el seu futur”. Durant el torn de preguntes amb els assistents, el principal responsable de Promo-Arts no va defugir cap pregunta “punyent”i fins i tot va donar tota mena de detalls del finançament del festival i les ajudes pĂșbliques i privades que rep. En aquest sentit els assistents van coincidir en la necessitat de mantenir aquest tipus d’esdeveniments que donen renom a Figueres, ja que la posicionen com a referent musical i turĂ­stic a Catalunya, a la resta de l’Estat i mĂ©s enllĂ  de les fronteres. I a l’hora ajuden a crear un projecte comĂș i aglutinador de sinergies per la ciutat. Entre els guardonats d’altres edicions destaquen: Joan Trayter, LluĂ­s Llach, FundaciĂł Gala-Salvador DalĂ­, Paco PĂ©rez o el guardonat del 2015, Mohamed El Amrani.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li