Entra en funcionament el nou CAP de Figueres al Rally Sud

0
1928

A partir de dilluns vinent concentrarà tots els serveis pediàtrics de l’ABS, i a partir del setembre s’hi afegirà la llevadora del servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva


 

El segon centre d’atenció primària (CAP) de Figueres va entrar ahir, dilluns, en funcionament. Situat al Rally Sud, el nou equipament permetrà reorganitzar l’atenció sanitària de tota l’àrea bàsica de salut (ABS) de la zona, que també inclou els municipis de Fortià, Riumors, el Far d’Empordà i Vila-sacra. A més, a partir de dilluns vinent concentrarà tots els serveis pediàtrics de l’ABS, i a partir del setembre s’hi afegirà la llevadora del servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR).

El CAP Josep Masdevall és un edifici de tres plantes, a l’extrem sud del carrer Nou, que alberguen un total de 22 consultes, una consulta doble per odontologia, una zona polivalent amb quatre punts d’atenció, i una àrea d’atenció continuada amb quatre boxes d’atenció. També inclou una àrea d’educació sanitària, zona de despatxos, la zona de personal i la d’emmagatzematge.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li