Entra a la comissaria dels Mossos rebentant la porta

0
910

El Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha denunciat els fets en un comunicat, en què recorda la falta de “seguretat” de les dependències, que estan en un mòdul prefabricat


 

Un home va entrar dissabte al vespre a la comissaria dels Mossos de la Jonquera “rebentant la porta” a cops de peu i va estar una mitja hora a dins de les dependències policials. El Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha denunciat els fets en un comunicat, en què recorda la falta de “seguretat” de les dependències, que estan en un mòdul prefabricat. Els fets van passar entre les 9 i les 10 de la nit, quan la comissaria estava buida. Quan els agents van arribar van trobar l’home assegut a dins, amb signes d’estar sota els efectes de l’alcohol. Segons la policia catalana, l’home va quedar detingut per un delicte de danys. Diumenge al matí l’individu va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres i el jutge va decretar la seva llibertat.

El passat 27 d’octubre l’alcaldessa i el conseller d’Interior van signar el conveni que ha de permetre la construcció de la nova seu dels Mossos a la Jonquera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li