Enologia i enoturisme al Cercle Euram

0
1093

El propietari i enòleg del Celler La Vinyeta, Josep Serra, va destacar el potencial del territori en aquest àmbit


L’enòleg i propietari del Celler La Vinyeta de Mollet de Peralada, Josep Serra, va participar en la darrera reunió del Cercle Euram, on va subratllar l’enologia i l’enoturisme com la punta de llança del turisme sostenible. En aquest sentit, el ponent va explicar que l’any passat van rebre uns 12.000 visitants, i que l’enoturisme va representar un 30% de la seva facturació.

«Es tracta d’un turisme de qualitat, sostenible i de fora de temporada», va precisar Serra, que també va reconèixer que l’Alt Empordà és una comarca amb molt de potencial en aquest àmbit, gràcies a la presència de molts cellers que tenen una gran capacitat d’atracció. L’enoturisme representa actualment un 20% de la facturació dels cellers de la DO Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li