Enciams amb estrella Michelin a punt de servir, contaminats pel fum dels incendis a l’Alt Empord√†

0
135

Llers (ACN).- Els incendis de l’Alt Empordà han causat devastació amb les flames però també han tingut una gran repercussió amb la toxicitat de l’ambient i el fum. És el cas d’un negoci pioner de cultiu de ‘microbrots’ (petites fulles de verdures com ara enciams i plantes aromàtiques) a Llers, Can Garús, que haurà de llençar tota la producció perquè ha quedat contaminada. Els seus clients són restaurants de primer nivell amb estrelles Michelin i el negoci té la peculiaritat que es cull, s’envasa i s’envia en 24 hores. El seu propietari, Aleix Dalmau, preveu tornar a tenir el negoci en marxa en menys d’un mes i mig, malgrat que els hivernacles i la maquinària que havia dissenyat ha quedat destruïda.

 

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz