Setze restaurants participen amb els seu propi Suquet de peix

0
742

Ahir es va presentar la Campanya del Suquet de Peix de Roses al restaurant Santa Llúcia, a platja de l’Almadrava


Després de posposar la presentació oficial de la Campanya del Suquet de Peix de Roses, ahir es va poder realitzar aquest acte, en el qual van participar l’alcaldessa del municipi i regidora de Turisme, Montse Mindan, i diversos restauradors adherits a la campanya. L’alcaldessa n’ha destacat «la magnífica oportunitat per conèixer les diferents varietats que els restauradors de la vila preparen d’aquest plat que tant ens representa». Aquesta campanya, Impulsada per l’Àrea de Turisme, vol promocionar la gastronomia local, basada eminentment en el peix fresc i la posada en valor dels productes de proximitat.

El plat pren com a base la combinació de peix i patates i té els orígens en els pescadors de Roses, que el cuinaven a cales i barques. A la recepta casolana s’hi ha anat afegint productes típicament mediterranis per tal d’enriquir-ne i variar-ne el sabor.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li